Gościniec Kraków

Projekt lokalu gastronomicznego

Off 90
Projekt lokalu gastronomicznego
1 vote, 4.00 avg. rating (76% score)

Projekt lokalu gastronomicznego (4)Kuchnia bałkańska zawsze cieszyła się dużym powodzeniem w naszym kraju. Jej wielobarwność, różnorodność oraz intrygująca kompozycja smakowa powodują, że niezależnie skąd dany konsument pochodzi, to zawsze znajdzie w niej coś wyjątkowego dla siebie samego. Wykorzystując potencjał jaki daje kuchnia bałkańska zdecydowałem się o otworzeniu kuchni pochodzącej z tego rejonu naszego kontynentu. Bardzo istotnym dla mnie aspektem całej tej inwestycji było wierne odzwierciedlenie motywów i stylów charakterystycznych dla tamtego miejsca, które udało mi się ująć i przemycić do mojego lokalu dzięki wsparciu doświadczonego projektanta wnętrz w pomieszczeniach gastronomicznych. Projekt lokalu gastronomicznego zajął mu zaledwie trzy dni, a jego wdrożenie w życie przez ekipę remontowo-budowlaną zajęło raptem dwa tygodnie co do dziś wydaje mi się wyczynem iście niemożliwym. Tłumnie zbierający się goście dowodzą temu, że inwestycja idealnie się powiodła, a chętnie goszczący przyjezdni również wypowiadają się w samych superlatywach o moim przedsięwzięciu.

Zobacz także nasze pozostałe wpisy o gotowaniu online:

About the author / 

admin

Ankieta:

Czy w Łodzi łatwo znaleźć specjaliste który przedstawi nam ciekawą dietę odchudzającą?

View Results

Loading ... Loading ...

Kategorie

Polecamy także:

  • Białko na mase mięśniową

    Powiększanie masy mięśniowej jest najważniejszym celem dla każdego człowieka, który zaczyna uprawiać trening siłowy. Wszyscy sportowcy w swoje życie wprowadzają zatem odpowiednią dietę. Zadajmy więc sobie pytanie „Co jeść, by wspomóc rozrost mięśni?”. Z pewnością podstawowym elementem w naszym żywieniu powinno być białko. Należy go spożywać około od 2 do 2,5 grama na kilogram masy…

  • gościniec floriański kraków

    Składniki: 1. 1 kilogram schabu bez kości 2. 20 dag cebulek szalotek 3. Niepełne pół litra bulionu 4. 3 jabłka (kwaskowe) 5. Cynamon mielony 6. Gałka muszkatołowa mielona 7. Goździki mielone 8. Cukier 9. Olej do wysmarowania formy 10. Sól, świeżo zmielony czarny pieprz Wykonanie: Mięso umyć i wysuszyć. Natrzeć solą, cukrem i świeżo zmielonym…

Komentarze:

Archiwa