Gościniec Kraków

Projekt lokalu gastronomicznego

Off 66
Projekt lokalu gastronomicznego
1 vote, 4.00 avg. rating (76% score)

Projekt lokalu gastronomicznego (4)Kuchnia bałkańska zawsze cieszyła się dużym powodzeniem w naszym kraju. Jej wielobarwność, różnorodność oraz intrygująca kompozycja smakowa powodują, że niezależnie skąd dany konsument pochodzi, to zawsze znajdzie w niej coś wyjątkowego dla siebie samego. Wykorzystując potencjał jaki daje kuchnia bałkańska zdecydowałem się o otworzeniu kuchni pochodzącej z tego rejonu naszego kontynentu. Bardzo istotnym dla mnie aspektem całej tej inwestycji było wierne odzwierciedlenie motywów i stylów charakterystycznych dla tamtego miejsca, które udało mi się ująć i przemycić do mojego lokalu dzięki wsparciu doświadczonego projektanta wnętrz w pomieszczeniach gastronomicznych. Projekt lokalu gastronomicznego zajął mu zaledwie trzy dni, a jego wdrożenie w życie przez ekipę remontowo-budowlaną zajęło raptem dwa tygodnie co do dziś wydaje mi się wyczynem iście niemożliwym. Tłumnie zbierający się goście dowodzą temu, że inwestycja idealnie się powiodła, a chętnie goszczący przyjezdni również wypowiadają się w samych superlatywach o moim przedsięwzięciu.

Zobacz także nasze pozostałe wpisy o gotowaniu online:

About the author / 

admin

Ankieta:

Czy w Łodzi łatwo znaleźć specjaliste który przedstawi nam ciekawą dietę odchudzającą?

View Results

Loading ... Loading ...

Kategorie

Polecamy także:

  • sos travel kraków

    Składniki: 1. 1,5 kg surowego boczku 2. 8 ząbków czosnku 3. 4 łyżki oliwy 4. 3 łyżki białego wytrawnego wina 5. 1 łyżka suszonego tymianku 6. 1 łyżka suszonego majeranku 7. 1 łyżka suszonego oregano 8. Sól, świeżo zmielony czarny pieprz Wykonanie: Mięso dokładnie opłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem, czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. Oliwę,…

  • szalony przewodnik kraków

    Każdy prawie smakosz kocha słodycze, ciasta i desery. Popularne ciasta to niewątpliwie torty, w których dominują różne masy, bakalie, orzechy, kokos. Torty mogą być typowo owocowe np. truskawkowe, malinowe, z dodatkiem kremów czy bitej śmietany. Mogą posiadać bezowe warstwy. Oprócz tortów i ciast z masą można wyróżnić ciasta z dodatkiem owoców, białego sera, rodzynek. Słodkie…

Komentarze:

Archiwa