Gościniec Kraków

Projekt lokalu gastronomicznego

Off 33
Projekt lokalu gastronomicznego
1 vote, 4.00 avg. rating (76% score)

Projekt lokalu gastronomicznego (4)Kuchnia bałkańska zawsze cieszyła się dużym powodzeniem w naszym kraju. Jej wielobarwność, różnorodność oraz intrygująca kompozycja smakowa powodują, że niezależnie skąd dany konsument pochodzi, to zawsze znajdzie w niej coś wyjątkowego dla siebie samego. Wykorzystując potencjał jaki daje kuchnia bałkańska zdecydowałem się o otworzeniu kuchni pochodzącej z tego rejonu naszego kontynentu. Bardzo istotnym dla mnie aspektem całej tej inwestycji było wierne odzwierciedlenie motywów i stylów charakterystycznych dla tamtego miejsca, które udało mi się ująć i przemycić do mojego lokalu dzięki wsparciu doświadczonego projektanta wnętrz w pomieszczeniach gastronomicznych. Projekt lokalu gastronomicznego zajął mu zaledwie trzy dni, a jego wdrożenie w życie przez ekipę remontowo-budowlaną zajęło raptem dwa tygodnie co do dziś wydaje mi się wyczynem iście niemożliwym. Tłumnie zbierający się goście dowodzą temu, że inwestycja idealnie się powiodła, a chętnie goszczący przyjezdni również wypowiadają się w samych superlatywach o moim przedsięwzięciu.

Zobacz także nasze pozostałe wpisy o gotowaniu online:

About the author / 

admin

Ankieta:

Czy w Łodzi łatwo znaleźć specjaliste który przedstawi nam ciekawą dietę odchudzającą?

View Results

Loading ... Loading ...

Kategorie

Polecamy także:

  • restauracja gościniec tczew

    Czytaliście już z całą pewnością masę artykułów reklamujących daną markę filtrów do wody. Informuję was, że ten artykuł będzie zdecydowanie inny. Nie chcę reklamować, chcę tylko przekazać wam swoją wiedzę, znacznie wykraczająco poza zakres reklamowych dziwactw. O czym napiszę? Ano filtry do wody i ich zastosowanie, szczególnie w zakresie prywatnym. Jeśli potrzebna ci czysta i…

  • menu wigilijne restauracja

    Składniki: 1. 1 kilogram piersi z kurczaka 2. 6 plastrów miękkiego żółtego sera 3. 3 ogórki 4. 2 łyżki musztardy 5. 1 szklanka 30% śmietany 6. 1 kieliszek białego wytrawnego wina 7. 1 łyżka masła 8. Olej do smażenia 9. Kilka łodyżek koperku 10. Papryka 11. Sól, świeżo zmielony czarny pieprz Wykonanie: Zielone ogórki cienko…

Komentarze:

Archiwa