Gościniec Floriański Kraków

Produkcja czekolady, kiedy liczy się szybkość

Off 18
Produkcja czekolady, kiedy liczy się szybkość
1 vote, 4.00 avg. rating (76% score)

Produkcja czekolady, kiedy liczy się szybkość

Oblewarki do czekolady na linii produkcyjnej z częstą zmianą asortymentu.

W takim wypadku najlepiej sprawdzi się oblewarka, gdzie do minimum został zredukowany czas na przejście z jednego cyklu asortymentowego do drugiego.
Zmniejsza się przez to również czas gotowości całej linii do pracy.
Oblewarki tego typu mają odłączaną całą dolną sekcję, dzięki temu możliwe jest błyskawiczne przejście na inny materiał polewy – co oznacza znaczne skrócenie przestojów spowodowanych zmianą produktu.
Zaawansowana konstrukcja oznacza, że maszyna pracuje z minimalnym zużyciem wody, a mimo to pozwala uzyskać jednorodne powłoki na każdym rodzaju produktu.
Konstrukcja wykonana całkowicie ze stali nierdzewnej oraz łatwość dostępu sprawiają, że czyszczenie i konserwacja oblewarki odbywa się niezwykle szybko.
Oblewarki takie cechuje zdolność do pracy w cyklu produkcyjnym 24 godziny, 7 dni w tygodniu oraz szerokość przenośnika od 420 do 1020 mm i są dostępna z szeroką gamą urządzeń pomocniczych, takich jak urządzenie do obejścia stanowiska.

Zobacz także nasze pozostałe wpisy o gotowaniu online:

About the author / 

admin

Ankieta:

Czy w Łodzi łatwo znaleźć specjaliste który przedstawi nam ciekawą dietę odchudzającą?

View Results

Loading ... Loading ...

Kategorie

Polecamy także:

  • wigilia kraków restauracje

    Gdy Tylman van Gameren przybył w roku 1666 do Polski (sprowadzony tu prawdopodobnie przez magnacki ród Lubomirskich), był już w pełni dojrzałym i wszechstronnie wykształconym artystą. Do kraju, który miał się stać jego nową ojczyzną, przywiózł bardzo zasobną, jak na owe czasy, bibliotekę dzieł architektonicznych. Później stale ją uzupełniał nowymi nabytkami. Jej resztki ma w…

  • Catering Kraków

    Organizując przyjęcie na duża liczbę gości możemy nie mieć czasu lub nawet i predyspozycji do przygotowania dużej ilości jedzenia. Najlepszym wyjściem jest zamówienie cateringu. Catering Kraków jest najlepszym wyjściem z takiej sytuacji. Takie udogodnienie możemy mieć już od 10 zł za osobę w zależności od ilości zamówienia. Taki catering na jedną osobę może składać się…

Komentarze:

Archiwa