Kuchnia molekularna Kraków

gościniec kraków

Off 113
gościniec kraków
1 vote, 5.00 avg. rating (86% score)

barista-na-targi-5Parówki drobiowe w opakowaniach próżniowych mogą mieć długi termin ważności. Są bardzo przydatne w chwili, gdy zmuszeni jesteśmy przygotować szybki, ale w miarę pożywny posiłek. Parówki drobiowe są nieco lżejsze od wieprzowych i wołowych, dzięki czemu po kolacji nie czujemy się nadmiernie ociężali. Z powodzeniem można nimi zastąpić kiełbasę na przykład w momencie, gdy przygotowujemy jajecznicę. Wystarczy jeszcze wkroić cebulkę i wszystko solidnie poddusić, aby mieć dobrą i pożywną kolację. Zastąpią kiełbasę także w zupie. Można z ich pomocą przyrządzić domowe hot dogi. Bułki pakowane po kilka lub nawet kilkanaście sztuk dostępne są w wielu marketach spożywczych. Niektóre firmy produkują parówki z nadzieniem. Może mieć ono postać sosu pomidorowego lub ciągnącego się serka. Takie parówki nie wymagają już dodatkowego doprawiania, bo są wystarczająco słone. Kupić je można w opakowaniach półkilogramowych, kilogramowych, a także w nieco mniejszych, gdzie do jednego małego opakowania w folii trafia sztuk.

Zobacz także nasze pozostałe wpisy o gotowaniu online:

About the author / 

admin

Ankieta:

Czy w Łodzi łatwo znaleźć specjaliste który przedstawi nam ciekawą dietę odchudzającą?

View Results

Loading ... Loading ...

Kategorie

Polecamy także:

  • att se i krakow

    Składniki: 1. Pół kilograma żółtego sera 2. Pół kilograma mięsa mielonego 3. 30 dag pieczarek 4. Czosnek 5. 1 jajko 6. Majeranek 7. Sól, świeżo zmielony czarny pieprz Wykonanie: Wąską blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia. Żółty ser pokroić w plastry i ułożyć na blaszce tak, aby jeden plasterek zachodził trochę za drugi. Piekarnik nagrzać do…

  • Pizza z dowozem Bielsko Biała

    Placek z sosem pomidorowym, bazylią i serem mozzarella zrobił karierę już na całym świecie. I zapewne w XVIII wieku kiedy po raz pierwszy pizza pojawiła się w menu, nikt nie przypuszczał, że proste danie stanie się najbardziej popularnym daniem na świecie. Historia pizzy zaczyna się w Neapolu, gdzie do tej pory funkcjonuje najstarsza pizzeria, otworzona…

Komentarze:

Archiwa