Kuchnia molekularna Kraków

gościniec kraków

Off 142
gościniec kraków
1 vote, 5.00 avg. rating (86% score)

barista-na-targi-5Parówki drobiowe w opakowaniach próżniowych mogą mieć długi termin ważności. Są bardzo przydatne w chwili, gdy zmuszeni jesteśmy przygotować szybki, ale w miarę pożywny posiłek. Parówki drobiowe są nieco lżejsze od wieprzowych i wołowych, dzięki czemu po kolacji nie czujemy się nadmiernie ociężali. Z powodzeniem można nimi zastąpić kiełbasę na przykład w momencie, gdy przygotowujemy jajecznicę. Wystarczy jeszcze wkroić cebulkę i wszystko solidnie poddusić, aby mieć dobrą i pożywną kolację. Zastąpią kiełbasę także w zupie. Można z ich pomocą przyrządzić domowe hot dogi. Bułki pakowane po kilka lub nawet kilkanaście sztuk dostępne są w wielu marketach spożywczych. Niektóre firmy produkują parówki z nadzieniem. Może mieć ono postać sosu pomidorowego lub ciągnącego się serka. Takie parówki nie wymagają już dodatkowego doprawiania, bo są wystarczająco słone. Kupić je można w opakowaniach półkilogramowych, kilogramowych, a także w nieco mniejszych, gdzie do jednego małego opakowania w folii trafia sztuk.

Zobacz także nasze pozostałe wpisy o gotowaniu online:

About the author / 

admin

Ankieta:

Czy w Łodzi łatwo znaleźć specjaliste który przedstawi nam ciekawą dietę odchudzającą?

View Results

Loading ... Loading ...

Kategorie

Polecamy także:

  • Nasiona feminizowane

    Na szczęście nie żyjemy jeszcze w kraju muzułmańskim, więc nie musimy przejmować się karą kupując alkohol w dowolnym sklepie. Na naszym lokalnym rynku jest jednak sporo substancji, których nadal nie możemy kupować, posiadać, ani tym bardziej używać. Jedną z takich substancji jest marihuana, uważana powszechnie za narkotyk. O dziwo nasiona feminizowane tej rośliny można bez…

  • wigilia firmowa kraków

    Składniki: 1. 2 polędwiczki wieprzowe 2. 1 łyżka masła 3. 1 cebula 4. 2 łyżki oliwy 5. 1 jajko 6. 3 łyżki bułki tartej 7. 2 łyżki musztardy 8. 2 łyżki oleju 9. 4 jagody jałowca 10. 2 łyżki posiekanego świeżego tymianku 11. Sól, świeżo zmielony czarny pieprz Wykonanie: Mięso umyć, osuszyć i obsmażyć na…

Komentarze:

Archiwa