Kuchnia molekularna Kraków

gościniec kraków

Off 133
gościniec kraków
1 vote, 5.00 avg. rating (86% score)

barista-na-targi-5Parówki drobiowe w opakowaniach próżniowych mogą mieć długi termin ważności. Są bardzo przydatne w chwili, gdy zmuszeni jesteśmy przygotować szybki, ale w miarę pożywny posiłek. Parówki drobiowe są nieco lżejsze od wieprzowych i wołowych, dzięki czemu po kolacji nie czujemy się nadmiernie ociężali. Z powodzeniem można nimi zastąpić kiełbasę na przykład w momencie, gdy przygotowujemy jajecznicę. Wystarczy jeszcze wkroić cebulkę i wszystko solidnie poddusić, aby mieć dobrą i pożywną kolację. Zastąpią kiełbasę także w zupie. Można z ich pomocą przyrządzić domowe hot dogi. Bułki pakowane po kilka lub nawet kilkanaście sztuk dostępne są w wielu marketach spożywczych. Niektóre firmy produkują parówki z nadzieniem. Może mieć ono postać sosu pomidorowego lub ciągnącego się serka. Takie parówki nie wymagają już dodatkowego doprawiania, bo są wystarczająco słone. Kupić je można w opakowaniach półkilogramowych, kilogramowych, a także w nieco mniejszych, gdzie do jednego małego opakowania w folii trafia sztuk.

Zobacz także nasze pozostałe wpisy o gotowaniu online:

About the author / 

admin

Ankieta:

Czy w Łodzi łatwo znaleźć specjaliste który przedstawi nam ciekawą dietę odchudzającą?

View Results

Loading ... Loading ...

Kategorie

Polecamy także:

  • trufla kraków menu

    Składniki: 1. Pół kilograma polędwicy wołowej 2. 1 ugotowana marchewka 3. 2 cebule 4. 1 łyżka masła 5. 25 dag pieczarek 6. 2 łyżki startego żółtego sera 7. 2 łyżki mąki pszennej 8. Szklanka bulionu warzywnego 9. Olej do smażenia 10. Konfitura żurawinowa 11. Listek laurowy 12. Kilka ziarenek ziela angielskiego 13. Sól, świeżo zmielony…

  • kolacja wigilijna w restauracji kraków

    Składniki: 1. 1 filet z piersi kurczaka 2. 6 młodych ziemniaków 3. 1 łodyga selera naciowego 4. 1 czerwona papryka 5. 1 cebula 6. 1 papryczka chili 7. 1 ząbek czosnku 8. Litr bulionu 9. 1 łyżka oleju 10. 1 puszka kukurydzy 11. 3 listki laurowe 12. Łagodne curry 13. 1 szklanka mleka 14. Sól,…

Komentarze:

Archiwa