Restauracja gościniec Floriański Kraków

finger hostel kraków

1 113
finger hostel kraków
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

kulinaria (14)Czy trzeba umieć gotować, aby prowadzić program kulinarny w telewizji? Być może to pytanie brzmi nieco prowokacyjne, jednak jest na prawdę sensowne. Zastanówmy się bowiem nad tym, czy osoby, które popularne są z tego, że gotują, na prawdę potrafią to robić. Niewątpliwie Ci, którzy uczą innych jak gotować, coś wiedzą na ten temat. Jednak czy aby na pewno jest to wiedza profesjonalna? Oglądając talent show dla kucharzy, często możemy odnieść wrażenie, że biorący w nim udział są bardziej wykwalifikowani od jury. Bo przecież nie ma co się oszukiwać, w telewizji kompetencje nie są najważniejsze. Zdecydowanie priorytetową sprawą jest to, czy wizerunek danego sędziego dobrze się sprzedaje. Lepiej zatrudnić znaną osobę, która umie gotować jajecznicę, niż świetnego kucharza, który nie jest znany szerszej publiczności. Widzowie po prostu wolą oglądać znane i lubiane twarze. Niestety, ale wiedza, jeśli chodzi o kulinaria, nie może być przecież sprawdzona przez telewidzów. Tak więc bardzo łatwo można ich oszukać.

Zobacz także nasze pozostałe wpisy o gotowaniu online:

About the author / 

admin

1 Comment

  1. dieta herbalife środa, Sierpień 31st, 2016 at 23:05 - 

    Czekam na następne wpisy na ten temat.

Ankieta:

Czy w Łodzi łatwo znaleźć specjaliste który przedstawi nam ciekawą dietę odchudzającą?

View Results

Loading ... Loading ...

Kategorie

Polecamy także:

  • Barmani na wesele

    Czy zastanawialiście się Państwo kiedykolwiek nad barmanem na przyjęciu weselnym? Staje się to coraz bardziej popularne nie tylko na weselach, ale również na wieczorach kawalerskich, panieńskich, urodzinach, a także na imprezach firmowych. Barmani na wesele to strzał w dziesiątkę, kiedy chcemy, aby nasi goście czuli się wyjątkowo! Dzięki kolorowym drinkom i koktajlom możemy sprawić, że…

  • sos travel kraków

    Składniki: 1. 1,5 kg surowego boczku 2. 8 ząbków czosnku 3. 4 łyżki oliwy 4. 3 łyżki białego wytrawnego wina 5. 1 łyżka suszonego tymianku 6. 1 łyżka suszonego majeranku 7. 1 łyżka suszonego oregano 8. Sól, świeżo zmielony czarny pieprz Wykonanie: Mięso dokładnie opłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem, czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. Oliwę,…

Komentarze:

Archiwa