Gościniec Floriański Kraków

Następna generacja

Off 12
Następna generacja
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Następna generacja

Oblewarki do czekolady następnej generacji
Ultraczysta maszyna do wytwarzania na wyrobach cukierniczych polew o precyzyjnie kontrolowanych parametrach.
Powlekanie produktów czekoladą lub karmelem. To urządzenie to maszyna do powlekania czekoladą następnej generacji, stworzona z potrzeby zapewnienia bardziej higienicznej pracy i spełnienia ostrzejszych norm przy produkcji żywności. Polewy czekoladowe, czekoladopodobne lub karmelowe są równomiernie i dokładnie nakładane na dowolne produkty cukiernicze. Ta konstrukcja uwzględnia różne potrzeby klientów, takie jak łatwość czyszczenia, precyzyjne sterowanie gramaturą polewy, łatwa konserwacja i obsługa maszyny oraz oczywiście zapewnia skrócenie czasu przestojów.
Maszyna powlekająca jest kulminacyjnym efektem dekady doświadczenia w branży cukierniczej. W wersji HD zastosowane zostały wszystkie istotne cechy standardowej maszyny Chocoat, a dodatkowo także udoskonalone funkcje związane higieną.
Maszyna została zaprojektowana z uwzględnieniem przyszłych standardów bezpieczeństwa żywności oraz higieny przemysłowej. Jej konstrukcję cechują ciągłe i gładkie połączenia spawane, brak sprężyn i zawiasów w kontakcie z produktami cukierniczymi, a wbudowane linie odpływowe przy miejscach zbierania się cieczy poprawiają czystość i łatwość utrzymania i czyszczenia. Wszystkie powierzchnie są zaprojektowane tak, aby ułatwić ich czyszczenie i zapobiegać zbieraniu się wody.

Zobacz także nasze pozostałe wpisy o gotowaniu online:

About the author / 

admin

Ankieta:

Czy w Łodzi łatwo znaleźć specjaliste który przedstawi nam ciekawą dietę odchudzającą?

View Results

Loading ... Loading ...

Kategorie

Polecamy także:

  • att se i krakow

    Składniki: 1. Pół kilograma żółtego sera 2. Pół kilograma mięsa mielonego 3. 30 dag pieczarek 4. Czosnek 5. 1 jajko 6. Majeranek 7. Sól, świeżo zmielony czarny pieprz Wykonanie: Wąską blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia. Żółty ser pokroić w plastry i ułożyć na blaszce tak, aby jeden plasterek zachodził trochę za drugi. Piekarnik nagrzać do…

  • u kmiecia. gościniec. restauracja hotel

    Zdrowie to podstawa Obezwładniająca liczba pojawiających się w ostatnim czasie ofert żywieniowych w naszym otoczeniu jest naprawdę spora. Jest ona głównie skierowana w kierunku osób, które nie mają czasu lub nie przejawiają specjalnej chęci, żeby przygotować samemu sobie posiłek. Tradycyjne restauracje są coraz częściej urozmaicane nowszymi rodzajami punktów oferujących artykuły garmażeryjne czy też posiłki na…

Komentarze:

Archiwa