Gościniec Floriański Kraków

Następna generacja

Off 13
Następna generacja
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Następna generacja

Oblewarki do czekolady następnej generacji
Ultraczysta maszyna do wytwarzania na wyrobach cukierniczych polew o precyzyjnie kontrolowanych parametrach.
Powlekanie produktów czekoladą lub karmelem. To urządzenie to maszyna do powlekania czekoladą następnej generacji, stworzona z potrzeby zapewnienia bardziej higienicznej pracy i spełnienia ostrzejszych norm przy produkcji żywności. Polewy czekoladowe, czekoladopodobne lub karmelowe są równomiernie i dokładnie nakładane na dowolne produkty cukiernicze. Ta konstrukcja uwzględnia różne potrzeby klientów, takie jak łatwość czyszczenia, precyzyjne sterowanie gramaturą polewy, łatwa konserwacja i obsługa maszyny oraz oczywiście zapewnia skrócenie czasu przestojów.
Maszyna powlekająca jest kulminacyjnym efektem dekady doświadczenia w branży cukierniczej. W wersji HD zastosowane zostały wszystkie istotne cechy standardowej maszyny Chocoat, a dodatkowo także udoskonalone funkcje związane higieną.
Maszyna została zaprojektowana z uwzględnieniem przyszłych standardów bezpieczeństwa żywności oraz higieny przemysłowej. Jej konstrukcję cechują ciągłe i gładkie połączenia spawane, brak sprężyn i zawiasów w kontakcie z produktami cukierniczymi, a wbudowane linie odpływowe przy miejscach zbierania się cieczy poprawiają czystość i łatwość utrzymania i czyszczenia. Wszystkie powierzchnie są zaprojektowane tak, aby ułatwić ich czyszczenie i zapobiegać zbieraniu się wody.

Zobacz także nasze pozostałe wpisy o gotowaniu online:

About the author / 

admin

Ankieta:

Czy w Łodzi łatwo znaleźć specjaliste który przedstawi nam ciekawą dietę odchudzającą?

View Results

Loading ... Loading ...

Kategorie

Polecamy także:

  • restauracja gościniec chojnice

    Małe i klimatyczne restauracje zyskują coraz większą popularność. Niejednokrotnie specjalizują się w przyrządzaniu bardzo wyszukanych i specyficznych potraw, dzięki czemu przyciągają jeszcze większą liczbę klientów. Założenie takiej restauracji wymaga jednak dobrego namysłu nad tym, jak się za wszystko zabrać by osiągnąć sukces. Kluczowy jest oczywiście pomysł, ale aby go zrealizować, potrzebne jest właściwe wyposażenie gastronomii….

  • gościniec floriański kraków

    Składniki: 1. 1 kilogram schabu bez kości 2. 20 dag cebulek szalotek 3. Niepełne pół litra bulionu 4. 3 jabłka (kwaskowe) 5. Cynamon mielony 6. Gałka muszkatołowa mielona 7. Goździki mielone 8. Cukier 9. Olej do wysmarowania formy 10. Sól, świeżo zmielony czarny pieprz Wykonanie: Mięso umyć i wysuszyć. Natrzeć solą, cukrem i świeżo zmielonym…

Komentarze:

Archiwa